Gimnazjum nr.1 - Oficjalne Forum Klasy 3B.
Piszcie jakie macie zainteresowania.
Ja interesuje się anime i mangą(coś jak serial i komiks). Denerwuje mnie to, że ludzie mówią że to głupie.NpDeja z Eltonem krytykują anime.A wiedzą coś o nim?? Anime tak jak serial ma wiele kategorii dramat,melodramat ,komedia,Shonen itp. Niektóre anime rzeczywiście jest debilne...ale nie wszystkie. Natomiast inne zrozumie się dopiero jak się ktoś "wkręci". Ja np nie wiem jakie koła będą lepsze w góry a jakie po asfalcie. Albo jak nazywa się wokalista COB.
Bardzo fajne anime i manga ,które powinno się spodobać każdemu uczniowi to GTO (Great Teacher Onizuka). Jedyna wada to niezbyt ładna kreska.
grobowiec świetlików super jest znaczy oglądałam go chyba z 5 lat temu ale pamiętam, że był fajny ^^
weźże eltonem i deżą się będziesz przejmował hahah
a moje zainteresowania...hm xD nie lubie tego typu pytań, ale jak już coś pisać to lubię robić zdjęcia xD jakby ktoś chciał zobaczyć to sobie wejdźcie na mojego pb tylko bez głupich komentarzy proszę (photoblog.pl/ewaaxp)
lubię lepić z modeliny xD jak widzicie te pierdoły na mojej szyi co noszę do sql to własnie coś w ten deseń jakby ktoś chciał takie coś na szyje albo kolczyki to pisać hahaha
nie no serio ^_^ akurat mam czas w ferie to mogę porobić
) itp itd..
a ja się na anime nie znam. wgl to słowo anime mi się kojarzy z bajką.
moje zainteresowania... hm. fotografia. tak to jest miejsce pierwsze (vespa007.digart.pl albo aggguska.fbl.pl xD). czasem jest tak, że jak się do aparatu dorwę to nie mogę przestać robić zdjęć, przez co upływa mi czasem ponad połowa dnia, a czasem nawet mi się go włączać nie chce, ale częściej jednak to pierwsze. lubię też filmy oglądać. słuchać muzyki. czytać książki, ale nie lektury!! o matko lektury. ;/ xD w sumie to też sport lubię. wspinaczka, basen, jazda na nartach itp. tak właściwie to mogła bym tak wymieniać i wymieniać, więc może już skończe.
Yhm Moim głownym zainteresowaniem jest jazda na rowerze. Ale nie taka nad wisłą po bulwarach tylko w lesie na trasach róznych. Głownie chodzi o to żeby było jak najtrudniej i jak najszybciej ;D. A tak poza tym no to mecze Cracovii (<3) i Lecha Poznań na którego wybieram sie napewno na wiosne (przynajmniej 2 mecze chce zaliczyć ;D), komputer (Gry, grafika, dzwięk), i ostatnio snowboard mnie zainteresował ;D
myśmy z MArkiem i z Agą no i trochę z Żakiem się tak rozpisali a wy co?
i dzięki jak chcesz zrobie Ci coś na szyje haha jakiegoś kwiatuszka czy coś xDD
no i rzeczywiście trochę za późno na takie pisanie ale lepiej później niż bardzo późno
może być notesik...?? http://www.399animeshop.com/anime/image … e-book.jpg miniaturowa wersja tego... ^^
Nooo moje zainteresowania: słuchanie muzyki (dla Marka- wokalistą Children Of Bodom jest Alexi Laiho <3 ;PP), gra na gitarze elektrycznej (szpaaan xD), gra w koszykówkę (Rogu wymiata! ;D) i chemia, aczkolwiek to już znaacznie mniej ;PP.
Tyle o mnie xD.
Wojt napisał:
4 pokoje i republic!!!
@A tak serio:
Deskorolka przede wszystkim.
Wojti RiiiiiBaaabLik
A oglądał ktos Mega film Black Hawk Down:D (helikopter w ogniu)